Ιδεες δωρων για τη γιορτη της Μητερας

Βοήθησε τη μαμά να χαλαρώσει και να κάνει ένα απολαυστικό διάλειμμα
στη γιορτή της Μητέρας

Δειξε την αγαπη σου στη μαμα

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια μοναδική ημέρα το χρόνο και μια τέλεια ευκαιρία να της χαρίσεις ένα ξεχωριστό διάλειμμα. Δες τις νόστιμες σοκολατένιες λιχουδιές μας για τη Γιορτή της Μητέρας.

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στη μητέρα και τη μητρότητα κι έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα. Γιορτάζεται στην Ελλάδα κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και αποτελεί μια ιδιαίτερη μέρα για όλες τις μητέρες αλλά και τα παιδιά τους.

Η KitKat® πρωταθλήτρια των διαλειμμάτων από το 1935, μοιράζει χαμόγελα σε όλο τον κόσμο για πάνω από 85 χρόνια! Έτσι, και γι’ αυτή την ημέρα προτείνει απλές και ταυτόχρονα απολαυστικές σοκολατένιες συνταγές που δεν θα αφήσουν καμία μητέρα ασυγκίνητη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη, καλή διάθεση και φυσικά την αγαπημένη σου KitKat για να προσθέσει μια ξεχωριστή σοκολατένια πινελιά σε αυτή την ημέρα. Πάντως όποια συνταγή και να επιλέξεις, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και ένα ζεστό χαμόγελο από τη μητέρα σου.

KitKat POPs σοκολάτα γάλακτος

KITKAT® POPS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Όσα περισσότερα, τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση, ειδικά όταν πρόκειται για τα KitKat® POPs μας. Λαχταριστές σοκολατένιες μπουκιές, ιδανικές για να τσιμπολογάς, αλλά και για να τις μοιράζεσαι με την παρέα σου! Κάθε μπουκιά είναι από τραγανή γκοφρέτα KitKat® με γέμιση απολαυστικής πραλίνας και επικάλυψη από ανάγλυφα κομμάτια σοκολάτας γάλακτος - για μια ολοστρόγγυλη και λαχταριστή γευστική εμπειρία! Κάνε ένα διάλειμμα για να τα ανοίξεις, να τα μοιραστείς και να τα απολαύσεις!